wo 20 maart 2019

Lindtse kerk
Tijdstip:
 20:00  - 22:00

Al jaren houd ik me bezig met de muziek uit andere kerken. Anglicaans, Rooms Katholiek, Armeens…, maar het mooist vind ik de muziek uit de Oosters Orthodoxe Kerken. En dan vooral Rusland, Oekraïne. Als je het hoort ben je meteen onder de indruk. Ik heb deze muziek uitgebreid bestudeerd. Ik weet wat ze zingen; wat ze met zang proberen uit te beelden.

Ik heb een indrukwekkende cd verzameling hiervan opgebouwd. Meer dan 940 cd’s. In de kerk, daar klinkt het(!), laat ik de mooiste stukken hieruit horen. Ik leg in een programma en mondeling een en ander (kort!) uit. Zo geef ik dit seizoen voor de 3e keer een avondvullend programma dat klinkt (!) zoals u nog nooit gehoord hebt. De muziek maakt op iedereen diepe indruk. Geef uzelf een avond vol muziek cadeau die u niet gauw zult vergeten. Dat garandeer ik u! Neem anderen mee. Een mailtje naar en u krijgt het programma toegestuurd.