Burendag 2022

Zo staan er op het grasveld een springkussen en een stormbaan, zijn er oud-Hollandse spelletjes en is er bingo voor jong en oud. Ook de grabbelton met leuke verrassingen voor de kinderen ontbreekt niet. Er zijn mooie prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers en winkeliers uit Kort Ambacht en Nederhoven. In de kerk is een doorlopende presentatie met dia’s van oud-Zwijndrecht. Daar zijn ook veel authentieke krantenartikelen en foto’s te bekijken en worden verhalen verteld met leuke weetjes en anekdotes over Zwijndrecht Groote Lindt.

Wilt u weten wat er zoal te doen is in de Lindtse Kerk of in wijkcentrum Kubiek? Kom langs voor een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en voor de kinderen is er limonade. Op deze dag staan onze vrijwilligers klaar om u informatie te geven over de activiteiten die er zijn. Heeft u zelf ook ideeën voor de buurt, dan gaan we graag met u in gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. Daar zijn we buren voor. In de wijk zijn folders met het programma van de dag verspreid. Deze zijn ook bij Kubiek en de kerk op te halen.