Actie voor India en Colombia: goede doelenmarkt en koekjes Actie voor India en Colombia: goede doelenmarkt en koekjes

Op woensdag 22 november is er van 10.00 - 16.00 uur een Goede doelenmarkt in de Lindtse kerk. Gemeenteleden zijn druk bezig geweest met het maken van allerlei leuke en lekkere cadeautjes en producten. Enkele weken geleden hebben we als gemeenteleden 5 euro ontvangen, bedoeld als startkapitaal en met als doel om dit te vermeerderen. De verkoop op deze goede doelenmarkt is hier onderdeel van. De opbrengst van deze markt komt geheel ten goede aan de projecten tegen kinderarbeid in India en Colombia.
Komt u ook even langs? Wij hopen u en anderen te ontmoeten.

De kinderen van de kindernevendienst bakken de komende weken tijdens de dienst koekjes die na de dienst worden verkocht. De opbrengst daarvan is ook voor de kinderen in India en Colombia. Aan de kerkgangers vragen we om op zondag wat extra kleingeld mee te nemen om die overheerlijke verse koekjes te kunnen kopen.