Kopijdatum Interactie Kopijdatum Interactie
De eerstvolgende uitgave van Interactie zal verschijnen op of kort na dinsdag 27 mei aanstaande. Kopij voor deze uitgave kan tot en met maandag 12 mei aangeleverd worden via het e-mailadres:

Het stickeren staat gepland op dinsdag 27 mei vanaf 9.00 uur in de grote zaal van de Lindtse Kerk. Vanaf ongeveer 10.00 uur kunnen de bezorgers hun rond te brengen exemplaren afhalen bij de kerk. Lukt dat niet dan worden ze bij u thuis afgeleverd.

Huib van Loon

Nieuwe medewerkers Interactie Nieuwe medewerkers Interactie
De oproep voor nieuwe stickeraars en bezorgers in het kerkblad en in Interactie heeft heel wat positieve reacties opgeleverd, zodat we verder kunnen gaan met het verspreiden van ons contactblad (inmiddels al weer de veertiende jaargang!). Nog even voor de nieuwkomers: het stickeren wordt gedaan op dinsdagmorgen 18 maart tussen 9.00 en 10.00 uur in een van de bijzalen van de Lindtse Kerk. Bezorgers kunnen vanaf ongeveer 10.00 uur hun te bezorgen exemplaren afhalen bij de kerk. Als u niet in de gelegenheid bent om uw Interacties af te halen, worden ze bij u thuis afgeleverd.

Kopij inleveren voor 1e nr. 2014 Kopij inleveren voor 1e nr. 2014
Het eerste nummer van Interactie in 2014 verschijnt op of kort na dinsdag 18 maart. Kopij hiervoor kan tot en met maandag 3 maart aangeleverd worden via e-mailadres:

Interactie Interactie

Vier keer per jaar verschijnt het wijkblad "Interactie". Dit wordt thuis bezorgd bij iedereen die ingeschreven staat bij de Lindtse kerk.
Interactie wil een beeld geven van de activiteiten die er in en om de gemeente van de Lindtse kerk plaatsvinden. Nu zult u zeggen: als ik de website lees, dan weet ik ook wat er gebeurt in de gemeente? Daar heeft u gelijk in. Maar er is een groot deel van de gemeenteleden die geen internet hebben en daarom verschijnt Interactie ook. Het vult elkaar in zekere zin aan.

De redactie van interactie ontvangt graag uw en jouw bijdrage voor Interactie.

Redactie Interactie:

Alexia Jansse, Kees Lievense, Huib van Loon, Ruud van Ommen en Max van de Pol.
redactieadres: Develweg 54 of stuur een email