ma 14 oktober 2019

Lindtse kerk
Tijdstip:
 20:00

In Amsterdam ben ik jaren gewend geweest om diensten voor te bereiden met een groepje uit de gemeente. Dat zou ik hier ook graag doen. Dus als je zin hebt om daar aan bij te dragen, stuur me even een mailtje, dan nodig ik je uit voor een eerste bijeenkomst, maandag 14 oktober, om 20.00 uur in de kerk. Gewoon komen mag ook, maar dan heb je geen voorinformatie. Je hoeft er niets bijzonders voor te kunnen. We lezen de teksten die in de komende diensten aan de orde komen. Ik ben nieuwsgierig naar waar die teksten je aan doen denken, wat voor vragen ze oproepen, dat soort dingen. Voor jezelf is het leuk om met de Bijbel bezig te zijn en er ook anderen over te horen. Goede kans dat het me gelijk helpt om de kindermomenten wat beter op kindermaat te krijgen. Wie daar nog meer tips over heeft, kom vooral ook, of laat het me via andere wegen weten.
Ds. Wim van der Schee –