Kerkdiensten

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een kerkdienst in de Lindtse kerk. Deze duurt ongeveer een uur. In deze diensten wordt gezongen, gebeden, gelezen uit de bijbel en luisteren we naar een preek naar aanleiding van de bijbel. Voor de kinderen van 4-12 jaar is er tijdens een gedeelte van de dienst kindernevendienst waarin zij in hun eigen ruimte een bijbelverhaal horen en dat verder uitwerken. Voor de zegen komen de kinderen van de kindernevendienst en de kleintjes uit de oppas weer naar de kerkzaal.

Na de dienst wordt er koffie gedronken zodat de kerkgangers elkaar kunnen ontmoeten.
Iedereen is welkom in de kerkdienst. Met iedereen, bedoelen we ook echt iedereen!

Wanneer de kerkdiensten zijn kun je vinden in onze kalender elder op deze website.

Zondagsbrief

Elke zondag wordt bij binnenkomst de zondagsbrief uitgedeeld. Hierin staat informatie over de kerkdienst, activiteiten in de komende week, overzicht van gemeenteleden die ziek zijn en andere informatie.

Een deel van deze zondagsbrief (zonder namen van gemeenteleden) wordt ook via deze website gepubliceerd. Een link naar de zondagsbrief is te vinden in de informatie over de kerkdienst. (Via de Kalender of de homepage).
Ook is het mogelijk om de zondagsbrief via e-mail te ontvangen. Stuur daarvoor een mail naar . Dit e-mailadres is ook bruikbaar als u informatie heeft die opgenomen kan worden in de zondagsbrief.

Grote letter liedboek

Sinds kort zijn wij in het bezit van de groot letter editie van het Nieuwe Liedboek. Helaas bestaat deze editie uit twee onhandig grote en ook zware mappen op A4 formaat. Daarom zijn we van plan om van te voren een setje klaar te leggen met de liederen van de zondag op groot formaat. Om een idee te krijgen van het aantal setjes dat we nodig hebben, willen we u vragen aan de scriba te laten weten als u behoefte heeft aan de liederen op groot formaat.

Scriba: Mark Zwaan, tel. 078 84 33 273 of email