Nieuw programma 2019-2020 Nieuw programma 2019-2020

Het programma van de taakgroep Vorming & Toerusting voor het seizoen 2019/2020 bieden wij u met veel plezier aan. Vanaf begin september tot volgend jaar half juli kunt u bijna elke week een activiteit bijwonen. Wij zijn er naar ons idee in geslaagd om een breed programma aan te bieden, dat velen van u zal interesseren.
Vanaf begin september tot volgend jaar half juli kunt u bijna elke week een activiteit bijwonen. Wij zijn er naar ons idee in geslaagd om een breed programma aan te bieden, dat velen van u zal interesseren. Er is een groot aanbod van lezingen over kerk en maatschappij en over allerlei facetten van het christendom, inclusief een uitgebreide cursus betreffende het christelijk geloof. Daarnaast zijn er ook weer diverse muziekavonden, die elk jaar door meer mensen ontdekt en gewaardeerd worden.
De bijeenkomsten zijn voor iedereen. Of u wel of geen lid bent van een kerk of parochie maakt niet uit. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden, tenzij anders vermeld. Twintig minuten voor aanvang staan koffie en thee voor u klaar

Wij hopen dat wij u bij een of meer bijeenkomsten mogen ontmoeten.

Namens de leden van de taakgroep,
Wim Sandee, voorzitter, telefoon 078-6122972