Vorming en Toerusting

Elk jaar wordt er door de gezamenlijke taakgroepen Vorming en Toerusting van een aantal kerken uit Zwijndrecht een interessant programma gemaakt van thema-bijeekomsten. Deelnemende kerken zijn: Bethelkerk, De Hoeksteen, Develhof, Lindtse Kerk en de St. Jacobus de Meerdereparochie.
Contact persoon: Wim Sandee: 078-6122972

De taakgroepen zijn onder meer aktief in:
· Het organiseren van thema-avonden of een serie thema-avonden over actuele en belangrijke onderwerpen, verbandhoudend met geloof, vorming, kerk, samenleving, andere religies e.d.
· Het organiseren van bijbelstudie- en gesprekskringen, meestal onder leiding van de eigen predikanten.
· Het faciliteren van gespreksgroepen die zelf hun onderwerp kiezen.
· Het, in samenwerking met de predikanten, jaarlijks vaststellen van een jaarthema waaraan gedurende het werkseizoen bij zoveel mogelijk activiteiten in het gemeentewerk regelmatig aandacht wordt geschonken.

Klik hier voor het volledige programma 2014-2015